• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gezinnig - mini mama momenten

€21,95
Goed voor jezelf zorgen schiet er bij veel moeders vaak bij in. Toch kun je er alleen voor anderen zijn als je zelf ontspannen en opgeladen bent. De oplossing zit hem in kleine momenten en dit boekje helpt daarbij.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Gezinnig - mini mama momenten

Goed voor jezelf zorgen is niet zomaar een taakje dat je afvinkt. Bij veel moeders schiet dat er vaak bij in. Ze missen ruimte om tot rust te komen en aandacht te schenken aan zichzelf. Toch kun je er alleen écht voor anderen zijn als je zelf ontspannen en opgeladen bent. De oplossing zit hem in kleine momenten die bij elkaar opgeteld een groots effect hebben.

Het boek Mini Mama Momenten reikt 52 manieren aan om beter voor jezelf te zorgen. Ieder Moment is opgebouwd uit een oefening (doemoment), tips en verdiepende informatie (leesmoment) en ruimte voor aantekeningen (invulmoment). Van je (voeten) onderdompelen in een (voeten)bad, dansen in je woonkamer, op date gaan met jezelf tot voelen wat je voelt. Het enige wat je nodig hebt is 10 minuten. Gun het jezelf. Zorg voor jezelf. Enjoy!

Alle Mini Mama Momenten zijn zorgvuldig geselecteerd, aandachtig geïllustreerd en alfabetisch gerangschikt. Mini Mama Momenten is hét ultieme self-care naslagwerk voor iedere drukbezette moeder.

Schrijfster Annet de Vries sprak honderden vrouwen tijdens het schenken van (een kopje) aandacht. Voor dit boek verzamelde ze wijsheden, testte ze oefeningen en dook ze in haar eigen ervaring als moeder.

  • Auteur: Annet de Vries
  • Uitvoering: hardcover, 352 pagina's
  • Afmetingen: 13 x 20 cm
  • Merk: Gezinnig

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen