• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gezinnig - het halve boek

€14,95
Boek met twintig voorleesverhalen vol ‘gaten’. Wie speelt de hoofdrol? Wie gaat er mee op avontuur? En wat gebeurt er allemaal? Dat verzin jij zelf! En telkens weer opnieuw en anders. Eindeloos.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Gezinnig - het halve boek

Alweer een knetterleuk boek van Michal Janssen. Dit keer met 20 verhalen vol ‘gaten’. Wie speelt de hoofdrol, wie gaat er mee op avontuur, waar speelt het verhaal zich af en wat gebeurt er allemaal? In Het halve boek mogen kinderen zelf talloze details verzinnen waardoor je elke keer aan ander avontuur beleeft.

In dit verzin-het-zelf-voorleesboek word jij een superheld met je eigen zelfgekozen superkracht. Help je favoriete dier ontsnappen uit de dierentuin. Ga met je beste vrienden op reis naar de Noordpool. Schakel je grootste vijand uit in een levensechte game. Stuur je vader of moeder op kamp. Zoek een griezel voor een verdrietig spookje. En nog veel meer!

Doordat kinderen zelf de personages, plekken, voorwerpen en gebeurtenissen bedenken, wordt elk verhaal heel persoonlijk en extra leuk. De creativiteit wordt getriggerd en het is interactief. Kortom: een nieuwe manier van voorlezen die kinderen superleuk vinden! Ook voor ouders is Het halve boek een uitkomst. Dit boek helpt enorm als je het verzoek krijgt om een zelfverzonnen verhaal te vertellen.

  • Leeftijd: van 5 tot 11 jaar
  • Uitvoering: hardcover, 96 pagina’s
  • Afmetingen: 15 x 21 cm
  • Merk: Gezinnig

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen