• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Foooty - rockeees - wit

€12,95
Stapelstenen zijn spannend speelgoed. Lukt het jou om deze stenen allemaal op elkaar te stapelen? Win jij het van de zwaartekracht? De blokken hebben 17 vlakken en zijn gemaakt van oude koelkasten - hoe cool is dat.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Foooty - rockeees - wit

Stapelstenen zijn spannend speelgoed. Lukt het jou om deze stenen allemaal op elkaar te stapelen? Win jij het van de zwaartekracht? De blokken hebben 17 vlakken en zijn gemaakt van oude koelkasten - hoe cool is dat. Rockeees is het nieuwste speelgoed van de makers van Foooty.

Heb je ooit de opwinding gevoeld van het stapelen van stenen op het strand? De regels van de zwaartekracht uitdagen, de frustratie, het plezier, de stilte, de innerlijke rust en de voldoening voelen als de toren hoog staat.

Dit gevoel was de inspiratie voor Foooty om een ​​steen te ontwerpen waarmee je waar je maar wilt kunt genieten van het stapelen van stenen. Het ontwerp is een slimme rots met 17 verschillende kanten om op te stapelen. Dit unieke ontwerp biedt eindeloze mogelijkheden om zelf een toren te bouwen of om je vrienden uit te dagen. Maar pas op, laat de zwaartekracht het niet van je winnen.

Cool detail om te weten: de stapelstenen zijn gemaakt van kunststof van gerecyclede koelkasten.

  • Afmetingen verpakking: 9,5 x 15 x 3,1 cm.
  • Materiaal: kunststof van gerecyclede koelkasten
  • Merk: Foooty