• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Brabantia - pedaalemmer newicon (30 l) - matt steel (metalen binnenemmer)

1 / 2
€89,00
Een klassieke schoonheid met een soepele, stille sluiting. Deze afvalbak van 30 liter is geschikt voor grotere huishoudens. Bij aankoop steun je de Ocean Cleanup. Dat geeft een goed gevoel.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Brabantia - pedaalemmer newicon (30 l) - matt steel (metalen binnenemmer)

Let op: Alle afvalbakken van 5 liter en groter zijn altijd leverbaar, maar niet altijd allemaal in de winkel. Bel ons even voordat je een bak komt bekijken.

Een klassieke schoonheid met een soepele, stille sluiting. Deze afvalbak van 30 liter is geschikt voor grotere huishoudens, van circa drie tot vijf personen. Koop je deze pedaalemmer van Brabantia dan steun je daarmee Ocean Cleanup. Dat geeft een goed gevoel.

Brabantia heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo zijn alle vuilnisemmers voor de helft gemaakt van gerecycled materiaal. Deze NewIcon afvalbak met een inhoud van 30 liter bedien je met de voet en hij heeft een metalen binnenemmer. Bij aanschaf van de pedaalemmer krijg je een proefverpakking met de bijpassende Brabantia PerfectFit afvalzakken cadeau.

De NewIcon van 30 liter verkopen wij in nog 23 andere kleuren en afwerkingen, waarvan nog drie met een metalen binnenemmer en één met fingerprintproof coating. En naast deze bak van 30 liter verkopen we ook NewIcons met een inhoud van 3, 5, 12 en 20 liter. Weet je het niet meer bij zoveel keuze? Bel of mail ons dan gerust, want we helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste bak.

  • Inhoud: 30 liter
  • Afmetingen: diameter 29,3 cm, hoogte 67,9 cm, breedte 29,3 cm en diepte 38,0 cm
  • Materiaal: metaal, kunststof
  • Overige kenmerken: reukdicht deksel, anti-slip bodem, 10 jaar garantie en service
  • Merk: Brabantia