• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Brabantia - pedaalemmer flatback (30 l) - mineral infinite grey

€159,00
Een ronde én ruimtebesparende afvalbak? Dat is deze Flatback van 30 liter van Brabantia. Hij opent en sluit stil en efficiënt. Bij aankoop steun je de Ocean Cleanup. Dat geeft een goed gevoel.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Brabantia - pedaalemmer flatback (30 l) - mineral infinite grey

Let op: Alle afvalbakken van 5 liter en groter zijn altijd leverbaar, maar niet altijd allemaal in de winkel. Bel ons even voordat je een bak komt bekijken.

Een ronde én ruimtebesparende afvalbak? Dat is deze Flatback van 30 liter van Brabantia. Hij opent en sluit efficiënt en geruisloos. Koop je deze pedaalemmer van Brabantia dan steun je daarmee Ocean Cleanup. Dat geeft een goed gevoel.

Brabantia heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo zijn alle vuilnisemmers voor de helft gemaakt van gerecycled materiaal. Deze Flatback pedaalemmer met een inhoud van 30 liter bedien je met de voet en hij heeft een uitneembare kunststof binnenemmer met handgrepen. De bediening is licht en geruisloos. Open je de afvalbak met de hand dan blijft hij open staan.

Naast deze Flatback verkopen we ook een Flatback van 40 liter, én ronde pedaalemmers (NewIcons) én rechthoekige Bo pedaalemmers én handbediende Bo Touch Bins op pootjes. Weet jij het niet meer bij zoveel keuze? Dat geeft niets. Bel of mail ons gerust, want we helpen je graag bij het kiezen van de juiste bak.

  • Inhoud: 30 liter
  • Afmetingen: hoogte dicht 66,0 cm, hoogte open 88,0 cm, breedte 37,0 cm en diepte 30,5 cm
  • Materiaal: metaal, kunststof
  • Overige kenmerken: reukdicht deksel, draaggreep om de pedaalemmer te verplaatsen, speciale stand van de binnenemmer om afvalzakken te verwisselen, kunststof rand tegen krassen op de vloer, 10 jaar garantie en service
  • Merk: Brabantia