• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Brabantia - bo pedaalemmer 3 x 11 L - white

1 / 2
€145,00
Afvalbakken in een donker hoekje? Helemaal niet. De Bo Pedaalemmer is een strakke bak. Die geef je een ereplaats. En bij aankoop steun je de Ocean Cleanup. Dat geeft een goed gevoel.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Brabantia - bo pedaalemmer 3 x 11 L - white

Let op: Alle afvalbakken van 5 liter en groter zijn altijd leverbaar, maar niet altijd allemaal in de winkel. Bel ons even voordat je een bak komt bekijken.

Een afvalemmer in een donker hoekje? Helemaal niet. De Bo Pedaalemmer met één, twee of drie vakken is een strakke bak. Die geef je een ereplaats in je keuken of kamer. En koop je deze afvalbak van Brabantia dan steun je daarmee Ocean Cleanup. Dat geeft een goed gevoel.

Brabantia heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo zijn alle vuilnisemmers voor de helft gemaakt van gerecycled materiaal. De Bo pedaalemmers bedien je met de voet en ze hebben uitneembare kunststof binnenemmers bestaand uit één 36 liter emmer, twee emmers van 11 en 23 liter, of drie emmers met elk 11 liter inhoud.

De Bo pedaalemmers verkopen wij in nog zeven andere kleuren en afwerkingen, waarvan één met fingerprintproof coating. De Bo is er ook op pootjes, met handbediening. Deze Bo Touch Bin is er ook met diverse binnen- en buitenkanten. Weet je het niet meer bij zoveel keuze? Bel of mail ons dan gerust, want we helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste bak.

  • Inhoud: 36 liter óf 11+23 liter óf 3x11 lieter
  • Afmetingen: hoogte 44,0 cm, breedte 54,0 cm en diepte 36,5 cm
  • Materiaal: metaal, kunststof
  • Overige kenmerken: deksel is reukdicht en sluit zacht en het pedaal is superlicht te bedienen, deksel blijft open zolang je wilt, anti-slip bodem, inclusief proefverpakking Brabantia PerfectFit afvalzakken, 10 jaar garantie en service
  • Merk: Brabantia