• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boubouki - tegelsticker - bento (6 tegels)

1 / 1
€14,95
Blaas je keuken of badkamer nieuw leven in met deze Delfts blauwe tegelstickers die je op je tegels plakt. De ondergrond is wit met 'barstjes' alsof ze de tegels echt al heel oud zijn.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Boubouki - tegelsticker - bento (6 tegels)

Blaas je keuken of badkamer nieuw leven in met deze mooie Delfts blauwe tegelstickers die je in een handomdraai op je tegels plakt. De ondergrond is wit met 'barstjes' alsof ze de tegels echt al heel oud zijn. Dat is mooi.

De stickers zijn voor tegels van 15 x 15 cm. Ze zijn zelfklevend, waterafstotend en UV- en warmtebestendig. De gebruiksaanwijzing zit in de verpakking. Voor het gemak geven we je hierbij de Nederlandse vertaling ervan:

  1. Maak de tegels die je wilt beplakken goed schoon. Verwijder alle vuil- en vetresten met een afwasmiddel. Gebruik géén reinigingsmiddelen die bleek bevatten.
  2. Maak de tegels een beetje vochtig met een sopje (water met een scheutje afwasmiddel).
  3. Maak de sticker los van de achterzijde en plak de sticker langs de bovenrand van de tegel.
  4. Pas indien nodig de plaatsing van de sticker precies aan. Strijk hem vervolgens glad met een pluisvrije handdoek van boven naar beneden in dezelfde richting.
  5. Blijf de sticker van boven naar beneden gladstrijken tot al het water en de bubbels verdwenen zijn.
  6. Laat de sticker(s) ongeveer drie uur drogen en druk de randen opnieuw stevig met je vinger aan om ervoor te zorgen dat het goed vast blijft zitten.

Let op: De stickers zijn ontwikkeld voor keuken- en badkamertegels. Stoom en vocht tasten de stickers niet aan. De stickers zijn echter niet bestand tegen directe hitte of open vuur, zoals bij een gasfornuis. Je reinigt de bestickerde tegels met eenvoudige reinigingsmiddelen zonder chloor of zuur. Gebruik hierbij ook liever geen schuurmiddel of schuurspons.

  • Afmetingen: 14,8 x 14,8 cm
  • Aantal: 6 stuks
  • Merk: Boubouki