• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Blossombs - weggeefcadeautje (3 bommetjes)

€3,95
Bommetje! krijgt een nieuwe lading met deze zaadbommetjes vol biologisch zaad voor wilde bloemen. Kleurrijk als je ze uitstrooit en wanneer ze tot bloei gekomen zijn. Niet in het water natuurlijk maar op aarde, voor een wereld met veel bijen.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Blossombs - weggeefcadeautje (3 bommetjes)

Bommetje! krijgt een compleet nieuwe lading met deze kleine zaadbommen vol biologisch zaad voor wilde bloemen. De 'eitjes' zijn net zo kleurrijk als je ze uitstrooit als wanneer ze tot bloei gekomen zijn. Niet in het water natuurlijk maar op aarde, voor een kleurrijke wereld met veel bijen.

Bloemen met veel kleur zijn enorm belangrijk voor het voortbestaan van onze aarde en al het leven daarop. Blossombs zijn zaadbommetjes gemaakt in eigen land, gevuld met biologische, wilde bloemzaadjes en 100% natuurlijke voedingsstoffen.

Doe jij ook mee? Geef kleur aan je buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de kant van een sloot! Want hoe meer bloemen, hoe meer voedsel er is voor de bijen, vlinders, en hommels. Tip: graaf ze niet in, maar strooi ze gewoon uit.

  • Afmeting: 1,5 cm doorsnede
  • Afmeting verpakking: 9,4 x 9 x 1,5 cm
  • Aantal zaadbommetjes: drie
  • Samenstelling: biologische wilde bloemenzaad en 100% natuurlijke ingrediënten
  • Merk: Blossombs