Hoge Ramen - producten met een verhaal

King Louie | Zomer vol dromen

King Louie | Zomer vol dromen Waar denk jij aan bij California dreaming? Voor King Louie zijn dat: wuivende palmbomen, witte zandstranden, pastelkleurige interieurs en een bloeiende filmindustrie. Die sfeer heeft het modemerk gevangen in haar zomercollectie 2021. Met een typische vintage twist natuurlijk, zoals we van ze gewend zijn. Shop nu alvast online en droom mee over de zomer.

Over het gebruik van bamboe servies

Over het gebruik van bamboe servies Net als onze klanten en onze leveranciers overviel ons deze week het nieuws van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) dat alle melamine servies met bamboevezels en/of maisvezels met ingang van 15 februari 2021 niet meer verkocht mag worden. We krijgen veel vragen en hopen je met dit blog meer duidelijkheid te geven.

Veilig winkelen | maatregelen in de winkel

Veilig winkelen | maatregelen in de winkel Nu in het hele land de maatregelen weer aangescherpt zijn willen we graag nog eens doornemen welke maatregelen wij hebben getroffen in de winkel. Kom je nu liever niet naar de stad? Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn. Zo bezorgen wij bijvoorbeeld nog steeds gratis in de gemeente Deventer.