Hoge Ramen - producten met een verhaal

Alles bij elkaar | Zó veel Mepal

Alles bij elkaar | Zó veel Mepal Heb jij het al gezien? Wij hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten en onze hele winkel een nieuwe look gegeven. Wat begon in het pand met speelgoed en kleding is voortgezet in de winkelgedeelten met kado's, interieurspullen en huishoudelijke artikelen, met als klap op de vuurpijl een gloednieuwe afdeling speciaal voor Mepal.

Charles Viancin | Deksels, die zijn handig

Charles Viancin | Deksels, die zijn handig "Mensen geloven het soms haast niet, maar de siliconen deksels van Charles Viancin zijn zó handig. Bij mij komen ze de vaatwasser bijna niet in. Ze zijn steeds in gebruik. En je hebt geen folie meer nodig." Kristianne kreeg eens één deksel en ze geeft ze nu zelf ook graag cadeau. Net als veel klanten die terugkomen voor meer deksels, voor zichzelf en om weg te geven. Waarvoor ze dan allemaal zo handig zijn? Dat lees je hier.

Brabantia 100 jaar | Vier het mee en win een Patrice voorraadbus

Brabantia 100 jaar | Vier het mee en win een Patrice voorraadbus Brabantia is jarig en dat vieren ze. Honderd jaar bestaat dit oerdegelijke en vooruitstrevende merk in huishoudelijke artikelen. Ons spreekt Brabantia aan om haar duurzaamheid en steun aan goede doelen, en natuurlijk om de producten. Wij vieren het jubileum daarom graag mee, met de verkoop van vier populaire producten in retrostijl Patrice én met een winactie. Wil jij een voorraadbus winnen? Lees dan gauw verder.