Samen de stad ontdekken | Noox City Kids

Samen de stad ontdekken | Noox City Kids

De trein is geel met een blauwe band, de politiewagen wit met rode en blauwe strepen en in een bakfiets zitten bloemen en een hond. Maar wacht eens - zijn dat katten die bootjevaren? En zit er een duif achter het stuur ín de tram? Wel bij de kraamkadootjes van Noox City Kids.

Sinds de zomer van 2018 maken Inoek en Kristi van Noox City Kids samen met ontwikkelingspsychologe Marie boekjes, rompertjes en speelgoed voor hele jonge kinderen in de stad. Kleintjes die opgroeien in een drukke omgeving waar veel verkeer is en andere dieren leven dan op de boerderij.

 

Noox memory spel Hoge Ramen

 

Liefde, samen ontdekken en herkenbaarheid zijn de drie kernwaarden van Noox. Liefde voor de stad en voor mooie spullen. Je kindje samen met jou de wereld laten ontdekken, onderweg én thuis. Met plaatjes van alledaagse plekken, dieren en voertuigen die aansluiten bij de belevingswereld van je kleintje.

 

dikke duif

Zo zie je een dikke grijze stadsduif of een meeuw, typisch Nederlandse treinen, ambulances en politieauto's, een sloep en een bakfiets. Allemaal in heldere lijnen en vormen, in zachte kleuren en van zachte materialen.

 

Noox flapjesboek Hoge Ramen

 

Herkenbaar en mooi is het speelgoed van Noox voor de gebruikers, maar goed is het merk ook voor de makers in Bangladesh, China, Pakistan, Polen en Nederland. Zij krijgen allemaal een eerlijk loon, gezondheidszorg en een interne opleiding en ze werken onder veilige omstandigheden. Om dit mogelijk te maken, werken Kristi en Inoek bijvoorbeeld samen met Return to sender.

 

Noox zacht boekje Hoge Ramen

 

Bij de Hoge Ramen hadden we eind vorig jaar al het witte rompertje met de pakjesboot van Sinterklaas van dit vrolijke en duurzame kindermerk. Nu hebben we er een zacht boekje en een flapjesboek aan toegevoegd en een houten puzzel en een memoryspel aan toegevoegd.

 

broodkapje

Een nuffige poedel en een speelse terriër, een statige zwaan en moeder eend met gele kuikens. Maar ook het zebrapad, de bushalte, die typisch Nederlandse straatlantaarns en een bakker die broodkapje heet. Je kleintje ontdekt deze en nog veel meer figuurtjes samen met jou. Of met de aanstaande vader of moeder in jouw omgeving, want Noox speelgoed is natuurlijk ook een perfect kraamkadootje.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.