Decemberinkopen | Wij helpen je veilig en graag

  • Geplaatst op
  • Door Tryntsje
  • Geplaatst in Mensenwerk
  • 0
Decemberinkopen | Wij helpen je veilig en graag

Van winkel naar winkel en tussendoor gezellig ergens wat drinken. Dat zit er even niet in. En online shoppen is lang zo leuk niet. Wat dan? Omdat wij de gezelligheid net als jullie gaan missen, hebben wij bij Hoge Ramen drie manieren bedacht om klanten toch persoonlijk te helpen bij hun sinterklaas- en kerstinkopen. Hieronder lees je welke dat zijn.

via mail

Stuur ons een mail en wij mailen terug. Dat gaat als volgt.

1. Stuur ons de verlanglijstjes van je huisgenoten/familie/vrienden. Of vraag ons om kado-ideeën voor iemand en geef daarbij op voor wie je wat zoekt (vrouw/man/kind, leeftijd, hobby's, interesses).
2. Geef in beide gevallen aan welk bedrag je wilt besteden.
3. Wij gaan dan voor jou aan de slag en sturen je een mail terug. In die mail vind je foto's die linken naar producten in onze webwinkel en/of afbeeldingen van producten die we in de winkel hebben en voor jou online kunnen zetten.
4. Je bestelt direct in de webwinkel, of je mailt of belt ons zodat we producten online kunnen plaatsen die je dan ook in de webwinkel kunt bestellen. Of je haalt je bestelling op - leuk - zien we je toch nog even.

 

via videobellen

Stuur ons een mail en wij gaan je via Whatsapp helpen. Dit gaat als volgt.
1. Stuur ons de verlanglijstjes van je huisgenoten/familie/vrienden. Of vraag ons om kado-ideeën voor iemand en geef daarbij op voor wie je wat zoekt (vrouw/man/kind, leeftijd, hobby's, interesses).
2. Geef in beide gevallen aan welk bedrag je wilt besteden.
3. Geef ook aan op welk tijdstip je kunt videobellen. Dit kan tijdens onze openingstijden.
4. Wij gaan dan voor jou aan de slag en op de afgesproken tijd lopen we voor jou door de winkel en laten we je producten via videobellen zien. Jij kiest wat jij wilt hebben en wij leggen de producten die je wilt kopen in jouw winkelmand.
5. Ben je klaar, dan spreken we af of je het komt halen of dat je het in de webwinkel koopt.

 

klantenavonden

In de weken voor Sinterklaas kom je op afspraak een half uur bij ons winkelen. Dit kan op de avonden van dinsdag 24 november, woensdag 25 november, vrijdag 27 november en dinsdag 1 december. Via datumprikker reserveer je een tijd. Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt. We houden een maximum van 6 personen per tijdvak aan.

 

 

alvast rondneuzen

Ondertussen zijn wij druk met het plaatsen van allemaal leuke nieuwe spullen, in de winkel en in de webwinkel. Kijk alvast eens lekker rond in de webshop, of kijk op Google wanneer onze piekuren én daluren zijn zodat je een rustig moment kunt kiezen om langs te komen.

En schroom vooral niet om van onze extra services gebruik te maken. Wij vinden het alleen maar leuk om je te helpen en wensen iedereen weliswaar bijzondere en hele gezellige feestdagen.

 

gratis bezorging in Deventer

Oh ja, en weet je het nog? Speciaal voor alle Deventernaren die de deur niet uit willen, bezorgen we bestellingen gratis. Plaats je een bestelling in onze webshop? Gebruik dan de kortingscode 'deventer'. We bellen je om een bezorgafspraak te maken.

 

Heb je vragen? Bel +31 570 611438 of mail naar [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.